Top Toastmasters Club la doi anişori

Top Toastmasters Club. Pentru unii spune multe această îmbinare de cuvinte, pentru alţii nimic, dar pentru mine presupune perfecţiune în arta oratorică. Trebuie să recunosc că îmi doream din iarna anului acesta să păşesc pe drumul spre oratorie, încă de la concursul: Oratorul anului 2012, dar în viaţa suntem ocupaţi cu alte lucruri poate inutile sau poate mult prea importante la acel moment.

944579_10201932662976116_299817642_n

O seară perfectă, aş spune. O seară în care a domnit zâmbetul pe buzele tuturor invitaţilor, o seară în care măiestria exprimării corecte şi frumoase era la ea acasă, în care limba română era regina serii. Fie bărbat, fie femeie, fie un tânăr/ă de 22 de ani, fie un tânăr/ă de 28 de ani toţi aveau o manieră specifică de a manipula cuvântul.

Aniversarea a doi ani de la înfiinţarea clubului Top Toastmasters a prezentat discursuri perfecte la teme “bestial” de interesante. Evident că n-am putut să nu-mi notez unele idei pentru a-mi alimenta gândurile cu noi afirmaţii:

Cristina Axenti cu discursul „Puterea de a alege” (Project 8) ne-a sugerat să nu ,,amânăm să ne realizăm visele…” flacăra viselor noastre trebuie să fie vie mereu, dar pentru această ,,trebuie să cunoaştem în mâinile cui sunt chibritele…”.

Sergiu Toma cu discursul „Focul din ochi…” (Project 11), a cules admiraţia tuturor invitaţilor şi a obţinut titlul de ,,Oratorul serii”, încheind astfel: ,,Vă doresc să nu vi se stingă focul din ochi”.

Cristina Mosin cu discursul ,,Fidel şi sunetul…” a distrat extraordinar publicul, având o temă, deşi intimă, foarte actuală, care i- a amuzat pe cei apoximativ 100 de îndrăgostiţi ai frumosului. Aşa că dacă n-aţi ştiut, aflaţi că în Anglia când bărbatul îşi înşela soţia i se tăia o ureche, iar în Indonezia când bărbatul înşela următorul salariu îl trimitea în contul soţiei 😀 şi la momentul actual înseală bărbaţii care au în posesia lor un AUDI 😀 – detalii intersante, deşi nici unul din numeroşii bărbaţi prezenţi la eveniment nu aveau  AUDI, ei au aprobat în totalitate sfatul Cristinei de la finele discursului său: ,,să iertăm bărbaţii…!”

M-am simţit extraordinar în compania unor personae care ştiu a vorbi frumos şi corect. Oameni frumoşi la chip şi la suflet, iată ce am cunoscut în câteva ore.

Eu cunosc în mâinile cui sunt chibritele pentru flacăra visurilor mele, tu ştii?

Sunt o echipă de nota 10! accesaţi pagina lor de pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Top-Toastmasters-Club-Chi%C8%99in%C4%83u/245606808791588?fref=ts

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s