A SOSIT CLIPA DESPĂRȚIRII…

A SOSIT CLIPA DESPĂRȚIRII…

E noaptea dintre ani…

Pe toți ne cuprinde o nostalgie apăsătoare, pentru că ne despărțim de un an, de un an frumos, de un volum  cu 365 de file scrise cu grijă și cu dragoste.

A sosit clipa să scriem ultima pagină, ultimul fragment, ultimul enunț, ultimul cuvânt, a venit timpul să punem punct și să închidem acest volum…e greu să te despați de el, ca de fiecare clipă, ca de fiecare persoană dragă ce te-a însoțit în acest an…Mai răsfoiești o dată paginile lui și încerci să retrăiești unele clipe, să mai retrăiești măcar 10 % din intensitatea lor, dar, cu regret, nu -ți reușește. Emoțiile care te-au cuprins nu-ți dau voie sau, poate, cugetul tău…?Cu regrete încerci să te prefaci a fi dură și să închizi Carte 2012 și să încerci să dai uitării…

Iată, se aproprie și ora 00.00 când încep să scrii o carte nouă, când începi să așterni pe filele ei noi vise, noi dorințe, noi aspirații.

Eu vă doresc tuturor un an plin de realizări frumoase, plin de clipe de neuitat, să vă deschideți larg sufletele și să lăsați să vă intre în inimi dragostea, căldura, bunătatea, sinceritatea, adevărul, să -i acceptați să vă fie oaspeți pe tot parcursul anului 2013 și nu numai.

Dragii mei, fie ca anul acesta să ne realizăm mai bine decât în an, să fim mai fericiți, să avem mai multă dragoste, mai multă afecțiune, mai multe succese.

Haideți împreună să scriem prima pagină din noua noastră carte…

Imagine

LA MULȚI ANI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s